Biga Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genel kurulu sonucunda Mustafa Kurt başkan seçildi.
S.S. Biga Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genel kurulu Köşdere Aktivite merkezinde gerçekleştirildi. 
 Köşdere toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurulda kooperatifin gelir, gider ve bilançolarının oylanmasının ardından başkan adayları konuşmalarını yaptı.
 
27 yıldır Kooperatife başkanlık yapan onursal başkan Mehmet Sokullu’ya, Biga Ticaret ve Sanayi odası başkanı Şadan Doğan tarafından plaket takdim edildi. 
Başkan adayları konuşmalarında Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ülkeyi derinden sarsan deprem için taziye mesajlarını ilettiler.
Konuşmaların ardından kooperatife kayıtlı 1750 üyeden 1464'ünün oy kullandığı seçimde 759 oy alan Mustafa Kurt başkan seçildi. 
Kurt herkese teşekkür ederek, Biga’mız için hayırlı uğurlu olsun, herkes hakkını helal etsin. Halkımız devam dedi, bizde devam edeceğiz. Mehmet Sokullu’nun bayrağını taşıyacağız Hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Oylama sonucunda adaylardan Mustafa Kurt 759 oy, Mesut Koyuncu 324 oy İbrahim Mutur 381 oy aldı. 9 oy ise geçeriz sayıldı.
Kooperatifin yeni yönetimi Mustafa Kurt, Mehmet Şevik, Mehmet Can, Mehmet Özdoğan ve Hüseyin Sert'ten oluştu.
 
Bahar Karakurt