21 Şubat tarihinde Çanakkale'de meydana gelen kaza, İsmetpaşa Mahallesi Setboyu Caddesi'nde iki motosikletin çarpışmasıyla gerçekleşti. Kazada üç kişi yaralandı ve ÇOMÜ öğrencisi Muaz Ali Hacimoğlu da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen genç öğrenci yaşam mücadelesini kaybederek aramızdan ayrıldı.

Üniversite yönetimi, bu acı kaybı sosyal medya hesaplarından duyurdu. ÇOMÜ Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Halit Kuşku, "ÇOMÜ Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Gemi İnşaatı Programı öğrencimiz Muaz Ali Hacimoğlu'nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Üniversitenin resmi internet sitesinde de taziye mesajı yayımlandı. Mesajda, "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Gemi İnşaatı Programı öğrencisi Muaz Ali Hacimoğlu'nun vefatı bizleri derinden üzmüştür. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Cenazesi 1 Mart 2024 Cuma günü, Akyazı Yahyalı Mahallesi Civitler Camii'nde kılınacak Cuma namazının ardından defnedilecektir." ifadelerine yer verildi.


Kaynak: Haber Merkezi