Mehdi olduğunu iddia eden bir şahıs, şarkıcı Derya Uluğ’un evinin önüne gitti. Israrlı şekilde tacizlerini sürdüren şahsın "Sevgilinden ayrıl, evlenelim" diyerek ortalığı ayağı kaldırdığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde şüpheli bir kişinin sosyal medya hesabından sanatçı Derya Uluğ'a sürekli mesaj atıp onu rahatsız ettiği ifade edilmişti. Aşık olduğunu, evlenmek istediğini ve onunla ilişki yürütebilecek özgüvene sahip olduğunu söylediği belirtilmişti.

 

Derya Uluğ

 

Hatta sevgilisi Asil Gök'ü de ayrılmasını için, "Ben mehdiyim. Derya Uluğ'dan ayrıl" diyerek tehdit ettiği öğrenilirken, şarkıcı şikayet edeceğini söylese de tacizlerin ardı arkası kesilmediği ortaya çıktı.

Derya Uluğ onu engellese de sahte hesaplarla taciz devam ettiği belirtildi. Buna göre şüpheli tacizin boyutlarını ünlü sanatçının evinin önüne gelme noktasına kadar taşıdı.

ARBEDE ÇIKTI

İddialara göre şüpheli şahıs, Derya Uluğ'un oturduğu siteye  girişi güvenlik görevlileri tarafından engelleyince, tehditler savurdu. Site güvenliği ile tacizci arasında arbede yaşandı.

Derya Uluğ ,konudan haberi olunca hemen polise haber verdi. Polis olay yerine geldi ve şüpheliyi gözaltına aldı.

Daha sonra adliyeye sevk edilen şüpheli yapılan sorgunun serbest bırakıldı.

 

 


Kaynak: Haber Merkezi