Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani'nin 28 yaşındaki oğlu evleniyor. 2018'de kızınının düğünün için 100 milyon dolar harcayan Ambani'nin, Rihanna ve illüzyonist David Blaine ile anlaştığı belirtilmişti.

AYLAR SONRA İLK KEZ SAHNEDE

Barbadoslu şarkıcı, düğün öncesi düzenlenen partide sahne aldı. 2023 Super Bowl performansından bu yana ilk kez sahneye çıkan Rihanna'nın sosyal medyada yayınlanan videoları viral oldu.

Rihanna, milyarderin düğün öncesi verdiği Jamnagar'daki partide unutulmaz bir performansa imza attı. “Work”, "Wild Thoughts”, “Birthday Cake", "Pour It Up” ve “Pose” gibi şarkılarını seslendiren Rihanna, dansçılarla özel bir koreograf da hazırladı.

NE KADAR ÜCRET ALDI?

Daily Mail'in haberine göre, yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Rihanna 6,33 milyon dolar aldı.

ÜÇ GÜN SÜRECEK 

Ambani ailesi, performans sonrası Rihanna'ya sahnede eşlik etti. Şarkıcının katıldığı parti, üç gün sürecek olan düğünün ilk günüydü.

AKŞAM YEMEĞİ İÇİN 275 AYRI SEÇENEK

The Times of India'ya göre , lüks Jardin Hotel'de çalışan şefler, Japon, Meksika ve Tayland mutfağını kapsayan 2 bin 500'den fazla yemek hazırladı.

İçeriden bir kaynak, konukların kahvaltıda 75, öğle ve akşam yemeklerinde ise 225 ve 275 seçenek arasından seçim yapabileceklerini söyledi. Ayrıca gece 12 ile 4 arasında olacak geleneksel gece yarısı yemeği için 85 yemek seçeneği sunulacak. Ayrıca üç gün boyunca menüdeki hiçbir öğenin tekrarlanmayacağı iddia edildi.

 

Foto Galeri
Rihanna'nın dünyanın en pahalı düğününde aldığı ücret dudak uçuklattı
Rihanna'nın dünyanın en pahalı düğününde aldığı ücret dudak uçuklattı


Kaynak: Haber Merkezi