Ziyaretten ötürü bir haydi mutlu olan hastalara, Özel Biga Can Hastanesi Başhemşiresi Bahar Karadal, tarafından hediye takdim edilerek 26 Ekim Hasta Hakları Günleri kutlandı.
 
KARADAL: 26 EKİM HASTA HAKLARI GÜNÜNÜ CAN HASTANESİ OLARAK KUTLUYORUZ
Özel Biga Can Hastanesi Başhemşiresi Bahar Karadal, “Bugün 26 Ekim Hasta Hakları günü. Bu nedenle hastanemiz adına hastalarımızı ziyaret edip onlara çiçek takdim edip günün anlam ve önemini belirten bilgilendirmeler yaptık. Hastanemiz hasta hakları süreçlerine önem veren bir kurumdur. Bu anlamda hasta hakları birimimiz mevcut. Hastalarımız oraya şikayet, görüş, öneri ve dileklerini rahatlıkla belirtebiliyorlar. Bu doğrultuda en kısa zamanda sorunlarını çözüp kendilerini çözüme kavuşturuyoruz. Tüm hastalarımızın 26 Ekim Hasta Hakları gününü Özel Biga Can Hastanesi olarak kutluyoruz, sağlıklı günler diliyoruz” ifadelerini kullandı. Özel Biga Can Hastanesi tarafından yapılan etkinlik günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
 Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'can ican 26 EKİM HASTA HAKLARI GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN can 1 özel Biga can hastanesi bigacan.com f ozelbigacan 444 44 17' görseli olabilirBir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve hastane görseli olabilir
Yasemin özdeş
 


Kaynak: Biganın Sesi