Biga'da yaşayan 22 aylık Ahmet Alp Güven Spinal Musküler Atrofi(SMA)Tip -1 hastası (ölümcül kas hastası)yakalandığı hastalıktan kurtulmak için yardım bekliyor. Recep ve Bahar Güven çiftinin evladı Ahmet Alp Güven için, Biga'lı kadınlar yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında her çarşamba günü bir sponsor eşliğinde keşkek yaptırıp satan kadınlar yardım topluyor. Biga Belediyesi önünde düzenlenen yardım kampanyasına bu hafta Özel Biga Can Hastanesi katkı sağladı.
 
Ahmet Alp'e destek olalım nefes olalım kampanyasına Özel Biga Can Hastanesi Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi Feza Şen, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Başkan Yardımcısı Sıtkı Keçeci, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl katıldı.
 
Ahmet Alp'e destek olalım nefes olalım kampanyasında gönüllü çalışan Büşra Köseoğlu yaptığı açıklamada: " zolgensma isimli ilacın temin edilmesi için son düzlükteyiz. Dubai'den gelen yeni teklif ile kampanyamızın yeni yüzdeliği 96.47 oldu. İlacını temin edebileceğiz çok mutluyuz" dedi.
 Bir 1 kişi görseli olabilirBir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirBir 5 kişi, ayakta duran insanlar, yiyecek ve açık hava görseli olabilirBir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Yasemin özdeş
 


Kaynak: Biganın Sesi