Gece 1903 Beşiktaşlılar Derneği Türk Sanat Müziği Korosunun şarkılarıyla başladı. Daha sonra yapılan konuşmaların ardından Simge Sağın konseri geceye damgasını vurdu.

1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Orhan Dom gecede söz alarak şu ifadelere yer verdi: "Bütün Beşiktaşlılara hoş geldiniz diyorum.  Bizler topluma bir katkı, bir değer oluşturmak için uğraşan bir taraftar grubuyuz. Bir sosyal faaliyet projesindeyiz. Bu projede bizleri yalnız bırakmayan değerli Beşiktaş ailesine can-i gönülden teşekkür ediyoruz. Bizler Çanakkale'de gereğinden daha fazlasını yapmak için sizlerden aldığımız destek ve beceriyle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. O nedenle bu yemeğimizi birlik beraberlik ve Beşiktaş'ın şampiyonluğunu görmek dileğiyle gerçekleştiriyoruz."

Geceye Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı temsilen katılan Suat Orman ise yaptığı konuşmada: “Biz İstanbul’da çok çalışırken Orhan Bey de burada emeğiyle diğerler arkadaşlarımıza örnek olup büyük katkılarda bulunuyor. İstanbul ayağına geldiğimizde de şu an takımımız ligimizde şampiyonluk adayıyız. Malum çeyrek finaldeyiz aynı zamanda. Biz büyük bir aileyiz. Sizlerin duasıyla, sizlerin de katkılarıyla güzel şeyler yaşayacağız.” dedi.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi