Okul kurum ziyaretleri kapsamında eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacı ile okul ziyaretlerine devam eden Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, okul müdürlerinden okul ve okullarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.
 
Daha sonra öğretmenler odasında okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen Bilen, burada öğretmenlerle sohbet ederek ve görüş, önerilerini dinleyerek “Gücümüz yettiğince okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle bir araya geliyor öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinliyoruz. Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Şadan Doğan Anaokulu, Yeniçiftlik İlkokulu ve Yeniçiftlik Ortaokulu’nda yürütülen çalışmalarından dolayı okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür etmesi ile ziyaretler sona erdi.
 Bir 5 kişi, çocuk, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 3 kişi, çocuk, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'BUGUN' görseli olabilirBir 3 kişi, çocuk, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 4 kişi, çocuk, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 3 kişi, oturan insanlar, iç mekan ve ofis görseli olabilir
Mehmet özdeş
 


Kaynak: Biganın Sesi