Bir 7 kişi, çocuk, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
 
Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, haftanın ilk gününde okulları ziyaret etti. Hüseyin Onan İlkokulu ile aynı binada eğitim gören Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Dolu, okulla ilgili de idareci ve öğretmenlerden bilgi aldı. Maske, mesafe ve hijyen kuralları hakkında bilgiler veren Dolu, öğrencilerle sohbet etti.
 Kaymakam Dolu, daha sonra İdriskoru İbrahim Aydın İlkokulunu/Ortaokulunu ziyaret etti. Ziyaret esnasında Okul Müdüründen okulun genel durumu hakkında bilgiler alan Kaymakam Dolu  ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Bilen,  sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinledi, derslerinde başarılar diledi.
Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 11 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 6 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilirBir 4 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
 
YASEMİN ÖZDEŞ
 
 


Kaynak: Biganın Sesi