Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Erdoğan, Cemiyet Başkanı Akıncı'ya ilçe, belediye ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Erdoğan, tüm kitle iletişim araçlarıyla birlikte basının vatandaş ile yerel yönetimler arasındaki en önemli mekanizma olduğuna vurgu yaptı. 
Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı, Yönetim Kurulu Üyeleri Kerem İriç ve Gökhan Özbertun, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'ı ziyaret etti. Ziyarette, Biga Doğuş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bahar Karakurt ve Biganın Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Özdeş'te hazır bulundu.
Çanakkale Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'a cemiyet ve çalışmalarının yanı sıra Çanakkale ve ilçelerindeki basın sektörü hakkında bilgi verdi. Başkan Erdoğan ise Biga Belediyesi'nin çalışmalarına yönelik değerlendirmede bulundu. 

Yaklaşık üç ay önce gerçekleşen Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu'nun da tekrardan hayırlı olmasını dileyerek başarılar dileyen Başkan Erdoğan, tüm kitle iletişim araçlarıyla birlikte basının vatandaş ile yerel yönetimler arasındaki en önemli mekanizma olduğuna vurgu yaptı. 
Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erdoğan, teşekkür etti. 
Cemiyet Başkanı Akıncı ve yönetim kurulu üyeleri de misafirperverliğinden dolayı Başkan Erdoğan'a teşekkür ederek, Biga'ya hizmetinde başarılar diledi.

Bahar Karakurt