Çanakkale Bigalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan genel kurul toplantısı yapılarak yeni üyelere rozet takıldı.

Biga’nın örf ve adetlerini canlı tutmak, üyeler arası birlik, beraberlik ve yardımlaşmayı sağlamak eğitimsel ve kültürel alanlarda toplantı düzenleyen dernek üyeleri bir araya geldiler.
Çanakkale Bigalılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olağan yönetim kurulu toplantısı yapılmış, Av.Ayşegül Gözlük ve Av.Berkay Kurtuldu üye olarak aramıza katılmıştır.
Çanakkale Bigalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İsmail Dağlı, Derneğimizin amacı Biga örf ve adetlerini canlı tutabilmek, üyeler arası birlik, beraberlik ve yardımlaşmayı sağlamak eğitimsel ve kültürel alanlarda toplantılar düzenleyerek Çanakkale’mizde takriben 27 bin Bigalı’nın yaşadığı bu güzel şehrimizde yaşam şartlarını kolaylaştırmak. Derneğimizin üye sayısını çoğaltarak, yönetim kadrolarında görev alarak, vereceğiniz desteklerinden dolayı sizlere daha iyi hizmet ederek Çanakkale’mizde sivil toplum platformunda yerimizi oluşturmaya çalışacağız diyerek  yeni üye, Av.Ayşegül Gözlük ve Av.Berkay Kurtuldu’ya rozet taktı.

Gökçe Akkoç