Dominik'ten nefes kesen düellolar TV8 ekranlarından izleyicilerle buluşmaya devam ederken, dün akşam bir yarışmacı daha gecenin sonunda adaya veda etti.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam ödül oyunu için takımlar parkurdaki yerlerini aldı. Tazyikli suların altında ve dönen bir aparatın üzerinde bayrak toplamaya çalışan mavi ve kırmızı takım kıyasıya rekabet ettiler. Mücadelenin kazananı ise 7-8'lik skorla kırmızı takım  oldu.

KİM ELENDİ?

Survivor All Star 2024 yarışmasında  eleme heyecanı yaşandı. En son kadın elemesi haftasında Sahra'nın adaya sürpriz vedası üzerine eleme gerçekleşmemişti. Bu nedenle bu hafta eleme düellosunda 5 yarışmacı karşı karşıya geldi.

Aleyna - Begüm karşılaşmasının kazananı Aleyna oldu. Böylelikle Aleyna adını adaylıktan sildirmeyi başardı.

Pınar - Gizem karşılaşmasının kazananı ise Pınar oldu. Pınar adını adaylıktan sildirerek adada kalmayı garantiledi.

İlk eşleşmelerin kaybeden yarışmacıları Gizem ve Begüm düellolarda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın galibi Gizem oldu.

SURVİVOR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Eleme düellosunda final oyununda Aysu ve Begüm karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın galibi Aysu oldu. Aysu adada kalmaya devam ederken Survivor'a veda eden isim Begüm oldu.


Eleme düellosunda final yarışını kaybeden Begüm veda konuşmasını gözyaşları içinde yaptı:

"Pozitif kalmaya çalışıyorum, hayatımda da zor durumlardan kendimi pozitif kalmaya çalışarak çıkarttım. Ama tabii ki çok üzgünüm şu an. 

Evde otururken Survivor'da deneyimlemek istediğim çok şey vardı. Survivor'u çok seviyorum, burada olmayı çok seviyorum, çok sevdim ve bütün arkadaşlarım çok güzel destek verdiler bana kırmızı takım da. Hepsine çok teşekkür ederim hepsine."

 

 

Foto Galeri
Elenen isim Survivor'a gözyaşlarıyla veda etti
Elenen isim Survivor'a gözyaşlarıyla veda etti


Kaynak: Haber Merkezi