Bir 4 kişi, yemek yiyen insanlar, meyve ve açık hava görseli olabilir
Okul Müdürü Nermin Kunt yaptığı açıklamada yılsonu moral ve çevre etkinliği kapsamında "Sıfır Atık ve Çevre Temizliği" konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çevre gönüllüleri adayı öğrenciler, öğretmenler ve idareciler bir araya gelerek, Abdiağa bölgesinde hem doğa gezisi hem de çöp temizliği etkinliğini gerçekleştirdiklerini söyledi.
 
Kunt; " düzenlediğimiz bu etkinlikte pandemi sürecinde birbirinden uzak kalan birlikte bir şeyler yapma güzelliğinden mahrum kalan öğrenci ve öğretmenleri bir araya getirerek doğanın ve çevrenin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istedik. Yaklaşık 400 öğrenci ve 40 öğretmenden oluşan ekibimizle birlikte hem doğada yürüyüş yapma fırsatı bulduk hem de çöp topladık. Öğrenciler ve öğretmenler birlikte piknik yaptı, oyun oynadı sohbet etti ve eğlendi. Bu anlamlı etkinliğe katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Pandemide bizleri koruyan maskeden tutun da özellikle doğanın yok edemediği pet şişeler, kağıt, naylon gibi bir sürü atık ve çöp topladık. Doğaya ve çevremize insanların çöp atmasını engellemeye yönelik bir faaliyeti gerçekleştirdik. Çöplerimizi çöp kovalarına atarsak daha temiz bir çevreye ve doğaya sahip oluruz.” diye konuştu.
 Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirBir 4 kişi, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir
Yasemin özdeş
 


Kaynak: Biganın Sesi