Biga Belediyesi’nin ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için başlattığı 1+1 ve 2+1’den oluşan 93 dairelik toplu konut projesi tüm hızıyla sürüyor. 
 
Bigalılara hizmet etmenin onur olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, “Niyetimiz kıymetli hemşehrilerimize hizmet etmek olunca sonuçlarıda güzel oluyor.Uygun fiyata ev hayali kuran vatandaşlarımızın hayallerine ortak olmak için başlattığımız 93 dairelik sosyal sosyal konut projemiz hızla yükseliyor.
 
Biga’mız için önemli bir projeyi daha gerçekleştirmenin ve hemşehrilerimizin hayallerini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Biga Belediyesi olarak ilçemizde ikamet eden hemşehrilerimizin uygun şartlarla ev sahibi olmaları için 94 konutluk Toplu Konut Projemizi Biga Belediyesi adına Belediye kuruluşu olan Biga Kent Hizmetleri AŞ olarak gerçekleştiriyoruz. 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerini oluşturan proje, Hamdibey Mahallesinde Tarihi Namazgah’ın önünde ve eşsiz biga manzarasına sahip bulunmaktadır. Bigalı hemşehrilerimiz için güvenli, konforlu olarak inşa edilecek daireler uygun fiyat ve ödeme koşulları ile satışa sunulacak. Her şey Gönüllerin Şehri Biga’mız için” dedi. 

Bahar Karakurt