Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Biga Sakarya İlkokulunda yazar Ferda İzbudak Akıncı ve Pelin Güneş öğrencilerle buluştu.
 
Biga Sakarya İlkokulunda Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikle öğrenciler ile yazar buluşmaları devam ediyor. Yazar-öğrenci buluşmaları kapsamında Ferda  İzbudak Akıncı ve Pelin Güneş, Biga Sakarya İlkokulunda öğrencilerle buluştu. Programda öğrencilerle buluşan yazarlara ilgi yoğun oldu. Öğrenciler okudukları kitaplar ile ilgili yazarlara sorular sordular.   Etkinliklerin sonunda yazarlar Ferda  İzbudak Akıncı ve Pelin Güneş, öğrencilerin kitaplarını imzaladı.  
 
ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK
 
Okul Müdürü Mustafa Berber “Öğrencilerimizi yazar Ferda  İzbudak Akıncı ve Pelin Güneş ile buluşturarak onların kitap okuma alışkanlıklarının gelişimine katkıda bulunmayı amaçladık. Bundan sonra da bu tür etkinlikleri yapmayı planlıyoruz. öğrencilerimiz okudukları kitaplar ile ilgili sorular sordular ve kitaplarını imzalattılar. Çocuklarımızın heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.”  diye konuştu.
 
Yazarlar  ile sohbet eden öğrencileri aldıkları kitapları imza ettirmenin sevincini yaşadılar.
 
Bahar Karakurt