Biga Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu Big(A)Tech takımı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'e robot, proje ve yarışma sunumu yaptı.
Biga Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu Müdürü Nail Can, 6. sınıf öğrencilerinden oluşan Big(A)Tech takımı ve proje koordinatörleri Harun Dokuyucu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'i makamında ziyaret etti.

Biga Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu Big(A)Tech takımı 2023 yılı için 'Super Powered' teması ile yarışacakları FLL (First Lego League) turnuvası için çalışmalarına başladı. Big(A)Tech takımı, 21. Yüzyıl becerilerinden biri olan hayatımızdaki problemleri çözebilmek için kendi ürünlerini üretmeye çalıştılar. Keşfettikleri bilgilerle ayrıca enerjinin üretimi ve kullanımı üzerine yenilikçi fikirler üretecekler.

Biga Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu Big(A)Tech takımı öğrencileri yenilikçi projelerinde Enerjinin üretilmesi, depolanması, dağıtılması ve tüketilmesi üzerine yürütülecek temaya ilişkin hazırlamış oldukları projeleri hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'e bilgiler verdiler ve sunum yaptılar.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen Biga Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu Big(A)Tech takımını ve proje koordinatörü Harun Dokuyucu'yu tebrik ederek, hediye takdim etti. İzmir'de düzenlenecek yarışma için Big(A)Tech takımına başarılar diledi.
 
Haber Merkezi